Τον Tenorman και τον Voodoo Drummer, τους Opera Chaotique δηλαδή, τους γνώρισα μια χρονιά στο «Ιερό» βουνό, στη Ζήρεια. Είχαν έρθει για να παίξουν στο φεστιβάλ και η σκηνική παρουσία τους μας είχε αφήσει μ@λ@κες, κατά το λεγόμενο.

Την επόμενη τους πετύχαμε σε μια ταβέρνα να τσακίζουν παϊδάκια. Κάτι τα κεράσματα, κάτι η εξωστρέφεια των παιδιών, μας έφερε κοντά και στο δρόμο μας έκανε φιλαράκια.

Ημ/νία Συνέντευξης: 8/2/2018

Είναι Drunk είναι Jackals και έρχονται από Κόρινθο γεμάτοι desert ήχους. Την μπάντα συνθέτουν ο Τεό στα φωνητικά, ο Leslie στην κιθάρα, ο Πολωνός στο μπάσο και ο Πανάγος στα τύμπανα. Τους συναντήσαμε και περάσαμε ένα ολόκληρο απόγευμα μαζί συζητώντας για τα πάντα.

Πάμε να τους γνωρίσετε!

Ο Shelter καλωσορίζει με πολύ χαρά τους Sediment Bruise, μία πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή μπάντα από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά έξι τα μέλη όπου απαρτίζεται αυτή η παρέα. Σήμερα μετά από δύο albums με τελευταίο το 'A new disease'(2016) αλλά και πολλές πετυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα κ εξωτερικό μας μιλούν για το πώς ξεκίνησαν κ έφτασαν ως εδώ το μυστικό της επιτυχίας τους ενδιαφέρουσες συνεργασίες κ τα μελλοντικά τους σχέδια.

Now playing: